Vores firma flytter til et nyt sted –ZhongGuanCun

For blot et par dage siden flytter vores firma til et nyt sted, hvor mange mennesker, mange partnere sidder sammen på dette sted - zhongguancun. Dette er vores nye kontor. Lad mig kort introducere til jer alle.

Zhongguancun 190812

Vi er nu placeret i nr. 26, Information Street, Shangdi Street, Haidian District, Beijing.

Zhongguancun er beliggende i Haidian-distriktet i Beijing, og er Kinas første nationale højteknologiske industrielle udviklingszone, den første nationale uafhængige demonstrationszone for innovation og den første talentzone på nationalt niveau. Det er også et testfelt for Kinas institutionelle mekanismeinnovation. Til "Kinas Silicon Valley."

I maj 1988 godkendte statsrådet oprettelsen af ​​Beijing High-tech Industrial Development Experimental Zone, som er forgængeren for Zhongguancun Science and Technology Park; Zhongguancun Management Park Management Committee, som Beijing regeringsagentur, implementerede en samlet ledelse og ledelse af parken.

Zhongguancun er regionen med de mest intensive intellektuelle og intellektuelle ressourcer i Kina. Det har næsten 41 colleges og universiteter repræsenteret af Peking University og Tsinghua University. Det er et nationalt (by) forskningsinstitut repræsenteret af det kinesiske videnskabsakademi og Institut for kinesisk ingeniørakademi. Hjem; der er 67 nationale nøglelaboratorier, 27 nationale tekniske forskningscentre, 28 nationale tekniske teknologiforskningscentre; 26 universitetsvidenskabelige parker og 34 oversøiske studenter-iværksætterparker.

Så næste gang, du vil besøge os, kan vi tage dig et kig på kinesisk mest avancerede teknologi og forandringen af ​​Kina.

Velkommen jer alle sammen til et besøg.


Indlægstid: Aug-12-2019


Send din besked til os: