Apa Kita Nawakake

BABAGAN kita

Asal-usul Magic Stone ana ing bisnis ukiran watu kulawarga sing diwiwiti taun 1995, sing saiki wis dadi salah siji saka 10 pemasok Cina paling dhuwur ing industri watu. Perusahaan kasebut minangka pemasok emas sing diverifikasi 7+ (TüV SüD) karo Alibaba lan khusus nggunakake watu alami, uyah Himalaya, kerikil, basalt, giok lan kristal kanggo nggawe macem-macem patung, kerajinan, hadiah lan souvenir. Perusahaan kasebut duwe rong pabrik ing kutha Quanzhou lan uga kerja sama karo telung pabrik liyane ing China Lor, kanggo nyedhiyakake macem-macem desain watu alami kanggo klien.

Waca liyane

Baru

DESAIN PANJANG PANAS



Kirim pesen menyang kita: