Kualitas cute owl hadiah patung for sale

Short Description:

Product Detail: Accessorize your garden or patio with the cobble stone Owl Statue. The statue features gorgeous details and looks great on its own or among other statues. The decorative accent is hand-carved and showcases the organic aesthetic of the natural stone. Material & Color 100% natural cobble stone. Size H5cm-50cm, or as per customer’s requirement. Surface Polished, honed, acid washed. Brand Magic Stone Sculpture Origin Fujian, China Technique Hand carved and mechani...


  • Material & Warna: Basalt, marmer, watu krikil, granite.etc
  • Lumahing: polesan, honed, etc.
  • Asal: Quanzhou, Fujian, China
  • Technique: Hand ngukir lan mechanical-dibantu
  • Item: OW3-05
  • Size: 5-9cm
  • Weight: 0.3-0.8kgs
  • MOQ: 100pcs
  • Term : FOB
  • Brand : Magic Stone
  • Delivery time : 20-25 days
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail Produk:

    Accessorize Taman utawa Patio karo watu cobble Owl Statue . Patung fitur rincian nggantheng lan katon gedhe ing dhewe utawa antarane reca liyane. Logat hiasan tangan-ngukir lan etalase estetis organik saka watu alam.

    Material & Warna 100% cobble alam watu.
    Size H5cm-50cm, utawa minangka saben requirement customer kang.
    lumahing Polesan, honed, asam sakabeheng.
    Brand Magic Stone Sculpture
    asal Fujian, China
    technique Hand ngukir lan mechanical-dibantu

    proses:

     dsadasd (3)

    packing:

    Packing Details: We Paket cobble watu owl patung dening seaworthy peti kayu fumigated.

    Details Delivery: Anjog wektu kanggo siji sing kebak cobble patung watu owl njupuk watara 4 ~ 5 minggu.

    dsadasd (4)

    aplikasi:

    Cobble watu owl patung bisa digunakake digunakake ing Kebon, ngarep, taman, bar, hotels, squares, etc. Ora mung kanggo ngarep dekorasi, kantor minangka riasan, nanging uga minangka hadiah kanggo kita kanca, sederek, dicekel bocah, diwasa uga minangka pacangan. Oalah, Owl Sculpture bisa Applied menyang ngendi wae pengin.

    dsadasd (5)

    price:

    item Size Bobot / Piece FOB Xiamen MOQ
    OW3-05 5cm 0.30kgs $ 0.95 100
    OW3-07 7cm 0.40kgs $ 1.20 100
    OW3-09 9cm 0.80kgs $ 1,35 100

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk