Kuning slate planter Piandel pot kembang for sale

Katrangan singkat:

Products nuduhake: Kuning slate planter Piandel kembang potand tetanduran cocog saben liyane sampurna, lan kombinasi iki banget bisa nggawe Garden liyane alam uga liyane sayah. planter kembang kita digawe saka watu alam, kayata granit, marmer, watu gamping, slate, etc. Sampeyan bakal duwe macem-macem pamilihan materi beda lan designs, lan desain uga selaras wis tampi. Magic Stone Yahoo kanggo kurban watu planter kembang Natural karo kualitas apik lan competitive price. We are strictly ...


  • Material & Warna: Basalt, marmer, watu krikil, granite.etc
  • Lumahing: polesan, honed, etc.
  • Asal: Quanzhou, Fujian, China
  • Teknik: Hand ngukir lan mechanical-dibantu
  • Detail produk

    Process

    packing

    Application

    Tags Product

    Products nuduhake :

    Kuning slate planter Piandel kembang pot lan tetanduran cocog saben liyane sampurna, lan kombinasi iki banget bisa nggawe Garden liyane alam uga liyane sayah. Planter kembang kita digawe saka watu alam, kayata granit, marmer, watu gamping, slate, etc. Sampeyan bakal duwe macem-macem pamilihan materi beda lan designs, lan desain uga selaras wis tampi.

    Magic Stone Yahoo kanggo kurban watu planter kembang Natural karo kualitas apik lan competitive price. We are strictly karo kabèh Processing, saka pilihan materi menyang packing final.

    Material & Warna: Granit: abu-abu, abang, kuning, lan sapiturute
    Marble: Martha White, Hunan White, Fangshan White, Sichuan White, Quyang White, Henan Yellow, Quyang Yellow, Egypt Beige, Red Jasper, Red Sunset, Italy Grey, 
    other material also available, like slate, onyx, travertine, limestone, etc. 
    Size: L30~120cm, W30~60cm, H30~100cm, as per customer's requirement.
    lumahing: Polesan, honed, flamed, Sandblasted, Antiqued, Washing asam, etc.
    Merek: Patung Watu Sihir
    asal: China
    technique: Hand ngukir lan mechanical-dibantu
    Jeneng liya: tanduran pot, watu pot kembang, etc.

  • Previous:
  • Next:

  • proses:

    dadsd (1)

     

    packing:

    Packing Details: We Paket  decorative granite  watu kembang  pot lan planters   dening seaworthy peti kayu fumigated.

    Details Delivery: Anjog wektu kanggo siji sing kebak  d ecorative g ranite  watu kembang  pot lan planters  njupuk watara 4 ~ 5 minggu.

    dsadasdasd

    aplikasi:

    Hiasan g ranite  watu kembang  pot lan planters  are widely used in not only in garden, but also patio, park, bar, office, public place, etc., and colorful plants in them can make your living and working environment more natural as well as more relaxing. Selecting a planter made of natural stone material will not bring burden to the environment, while it allows you get a sense of overall balance and harmony.

    dadsd (2)

     

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Related Produk

    

    Kirim pesen menyang kita: