Што нудиме

нашата приказна

Потеклото на Меџик Стоун е во семеен бизнис со резба на камен, започнат во 1995 година, кој сега прерасна во еден од најдобрите 10 кинески добавувачи во индустријата за камен. Компанијата е проверен снабдувач на злато со 7+ (TüV SüD) со Alibaba и специјализира во користење природен камен, хималајска сол, камче, базалт, жад и кристал за да направи широк спектар на скулптури, занаети, подароци и сувенири. Компанијата поседува две фабрики во градот Куанжу и исто така соработува со уште три фабрики во Северна Кина, за да обезбеди широк спектар на дизајни на природен камен за клиенти.

Прочитај повеќе

Нови пристигнувања

ТОПЛА ПРОДАЖБА ДИЗАЈНИспратете ни ја пораката до нас: