Cfare ne ofrojme

Historia jonë

Origjina e Magic Stone është në një biznes familjar të gdhendjes në gur, i filluar në 1995, i cili tani është rritur në një nga 10 furnizuesit kryesorë kinezë në industrinë e gurit. Kompania është një furnizues i artë i verifikuar 7+ (TüV SüD) me Alibaba dhe e specializuar në përdorimin e gurit natyror, kripës Himalaje, guralecit, bazaltit, lodhit dhe kristalit për të bërë një gamë të gjerë skulpturash, zanatesh, dhuratash dhe suveniresh. Kompania zotëron dy fabrika në qytetin Quanzhou dhe gjithashtu bashkëpunon me tre fabrika të tjera në Kinën e Veriut, për të siguruar një gamë të gjerë të dizenjove të gurit natyror për klientët.

Lexo më shumë

Arritje të reja

HOT SHITJE PROJEKTIMITNa dërgoni mesazhin tuaj: