Naon Urang Tawarkeun

cariosan

Asal-usul Magic Stone aya dina bisnis ukiran batu kulawarga anu dimimitian dina taun 1995, anu ayeuna parantos janten salah sahiji tiheula 10 pemasok Cina dina industri batu. Perusahaan mangrupikeun panyalur emas anu diverifikasi 7+ (TüV SüD) sareng Alibaba sareng khusus kana panggunaan batu alam, uyah Himalaya, karikil, basalt, giok sareng kristal kanggo ngadamel rupa-rupa patung, karajinan, kado sareng souvenir. Perusahaan ngagaduhan dua pabrik di kota Quanzhou sareng ogé kerjasama sareng tilu pabrik di Cina Kalér, kanggo nyayogikeun rupa-rupa desain batu alam pikeun klien.

Maca deui

Arrivals anyar

Panas diobral desain



Kirim pesen anjeun ka kami: