Konéng sabak planter magic pot kembang pikeun diobral

Pondok Description:

Produk némbongkeun: Yellow sabak planter magic kembang potand tutuwuhan cocog silih sampurna, sarta gabungan ieu alus teuing bisa nyieun kebon Anjeun langkung alam ogé beuki reureuh. planter kembang kami dijieunna tina batu alam, kayaning granit, marmer, kapur, sabak, jsb Anjeun kudu rupa selections dina bahan béda jeung desain, sarta rarancang ogé ngaropéa ieu tampi. Magic Batu Tujuan nawarkeun maneh batu planter kembang Pengetahuan Alam kalawan kualitas alus tur harga kalapa. Kami mastikeun ...


  • Bahan & Warna: Basalt, marmer, batu karikil, granite.etc
  • Beungeut: digosok, diasah, jsb
  • Asal: Quanzhou, Fujian, China
  • Téhnik: Hand ukiran sarta mékanis-ditulungan
  • jéntré produk

    Process

    packing

    Application

    Tags produk

    Produk némbongkeun :

    Konéng sabak planter magic kembang pot jeung tutuwuhan cocog silih sampurna, sarta gabungan ieu alus teuing bisa nyieun kebon Anjeun langkung alam ogé beuki reureuh. Planter kembang kami dijieunna tina batu alam, kayaning granit, marmer, kapur, sabak, jsb Anjeun kudu rupa selections dina bahan béda jeung desain, sarta rarancang ogé ngaropéa ieu tampi.

    Magic Batu Tujuan nawarkeun maneh batu planter kembang Pengetahuan Alam kalawan kualitas alus tur harga kalapa. Kami mastikeun kalawan sakabeh processing, ti Pilihan bahan ka packing final.

    Bahan & Warna: Granit: kulawu, beureum, konéng, jsb
    Marble: Martha White, Hunan White, Fangshan White, Sichuan White, Quyang White, Henan Yellow, Quyang Yellow, Egypt Beige, Red Jasper, Red Sunset, Italy Grey, 
    other material also available, like slate, onyx, travertine, limestone, etc. 
    ukuran: L30~120cm, W30~60cm, H30~100cm, as per customer's requirement.
    beungeut: Digosok, diasah, Flamed, Sandblasted, Antiqued, cuci asam, jsb
    brand: Magic Batu Patung
    asal: Cina
    téhnik: Leungeun ukiran sarta mékanis-ditulungan
    Ngaran séjén: tutuwuhan pot, batu pot kembang, jeung sajabana

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • prosés:

    Magic Stone Sculptor’s team is composed by many experienced & talented artists, who are especially professional in produce all range of granite flower pots. Sculptors work hard every day for carving your dream into true. Every piece of flower pot they finished deserves to be valued and treasured.

    dadsd (1)

     

    packing:

    Paking Rincian: Urang pak  decorative granite  batu kembang  pot s sarta planters   ku seaworthy crate kai fumigated.

    Rincian pangiriman: Anjog waktu pikeun hiji wadah pinuh ku  d ecorative g ranite  batu kembang  pot s sarta planters  nyandak sabudeureun 4 ~ 5 minggu.

    dsadasdasd

    aplikasi:

    Hiasan g ranite  batu kembang  pot s sarta planters  are widely used in not only in garden, but also patio, park, bar, office, public place, etc., and colorful plants in them can make your living and working environment more natural as well as more relaxing. Selecting a planter made of natural stone material will not bring burden to the environment, while it allows you get a sense of overall balance and harmony.

    dadsd (2)

     

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Produk patali

    

    Kirim pesen anjeun ka kami: